/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Trei sportivi moldoveni au fost eliminați de la Campionatul Mondial de Judo de la Baku

22 septembrie 2018, ora 19:21

Dorin Mihu a debutat cu o victorie în categoria 60 kg, dar apoi i-a cedat viitorului campion mondial, japonezul Naohisa Takato. La 66 kg, Denis Vieru a obținut două victorii, dar a fost oprit de asemenea de un japonez, Abe Hifumi, ajuns și el campion mondial. Două victorii la 66 kg le-a obținut și Vadim Bunescu, dar a fost eliminat de kazahul Yerlan Serikzhanov, care a devenit vicecampion mondial.

Sâmbătă, 22 septembrie, au debutat cu victorii Iulian Peaticovschi și Victor Șterpu. Ambii evoluează în categoria de greutate 73 kg. La Mondialul din Azerbaidjan mai este prezent Dorin Goțonoagă. El îl va întâlni în prima rundă pe grecul Alexios Ntanatsidis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram