Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână perfect

pexels-photo-853406
Foto: Josh Willink

Ziua de duminică înseamnă multă distracție. Pentru a-ți încărca bateriile pentru o săptămână grea care urmează, echipa diez îți sugerează cele mai colorate evenimente. 

# Cheat Meal Fest

Безымянный

Nu planificați nimic pentru 23 septembrie – e ziua celui de-al doilea Cheat Meal Fest pe care-l organizat anual.
Veniți la timp – de la 12:00 încep lecțiile, va fi și o zonă nouă pentru masterclass-uri. Toate activitățile sunt gratuite, principalul să reușiți să ocupați un loc. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook. 

# Harp in the Park Catedrala

Image may contain: text

Moldovan National Youth Orchestra continuă seria concertelor de popularizare a muzicii de calitate prin lansarea proiectului Harp in the Park. Un ansamblu constituit din 2 harpe și flaut vor realiza 4 concerte în 4 parcuri din Chișinău. Realizarea unui recital de harpă în aer liber este o premieră absolută. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Emigranții/ Teatrul Valerian Gunia, Poti/Georgia

Image may contain: 2 people, people sitting, people playing musical instruments, table and indoor

Piesa de teatru „Emigranții” este una dintre cele mai faimoase scrieri ale lui Sławomir Mrożek. În centrul atenției sunt doi emigranți, un intelectual și un muncitor, trăiesc împreună în subsolul unei case într-o țară fără nume în Europa de Vest. Intelectualul a emigrat din motive politice, muncitorul pentru a-și găsi de munca. Mai multe detalii urmăriți pe pagina de Facebook. 

# IarmarEco 2018

Картинки по запросу iarmareco

Ca în fiecare an, la IarmarEco te vei bucura de expozanți unul și unul, alături de care se construiesc tradiții ecologice și comunitare pentru un viitor sustenabil al Moldovei. Mai multe vezi pe Facebook.

# Descoperă Biblioteca Altfel

Image may contain: text

Duminică, 23 septembrie 2018, Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt se va transforma pentru câteva ore într-o bibliotecă modernă, în care toți doritorii vor putea să participe la diverse activități interactive și să cunoască serviciile și oportunitățile de care pot beneficia în bibliotecile publice din țară. Mai multe vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente