O companie chineză ar putea construi drumurile naționale și un parc fotovoltaic în Moldova. Proiectul ar putea începe până la sfârșitul anului

collage

Compania chineză MCC International Incorporation Ltd. intenționează să lanseze un şir de proiecte investiţionale în Republica Moldova în sectoare cheie ale economiei naţionale. Declarația a fost făcută de vicepreşedintele Companiei, Zhang Ye, în cadrul întrevederii la Beijing cu Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

Antreprenorul Zhang Ye a declarat că MCC International este gata şi are abilităţile necesare să devină un partener de încredere al Guvernului Republicii Moldova în domeniile enunţate de către Ministrul Ulianovschi, menţionând că proiectul de construcţie a drumurilor naţionale şi a unui parc fotovoltaic poate fi demarat până la sfârşitul anului curent sau începutul anului 2019.

MCC International Incorporation Ltd. este o companie contractantă top 10 din lume, listată la bursele de valori din Hong Kong şi Shanghai, cu peste 75 de sucursale şi filiale în străinătate și peste 120.000 de angajați. Anterior Compania a prestat servicii de construcţie a infrastructurii pentru parcul Disney-Land din Singapore, universităţi şi parcuri industriale din SUA, Kuweit, Egipt, Pakistan și alte state.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente