20:09:00 16.04.2024
Stiri

Cea mai bună prietenă a Prințesei Diana dezvăluie adevărul despre divorțul de Charles

Monden 21.09.2018 19:40 Vizualizări2390 Autor: Ziarul National
Cea mai bună prietenă a Prințesei Diana dezvăluie adevărul despre divorțul de Charles Sursa: secretele.com


Au trecut 21 de ani de la moartea îndrăgitei prințese Diana, însă orice informație referitoare la viața ei continuă să stârnească interes și acum. Jenni Rivett, antrenoarea personală dar și cea mai bună prietenă a celei supranumite „prințesa inimilor” a făcut dezvăluiri importante despre divorțul care a cutremurat Casa regală britanică.

Cea mai mare parte a societății britanice l-a găsit pe Prințul Charles ca principal vinovat pentru divorțul lui de Lady Di. Instructoarea de fitness susține însă că Prințesa Diana nu și-a dorit de fapt ca mariajul ei cu Ducele de Wales să se încheie.

„L-a iubit pe Charles. Având în vedere alegerea, ea ar fi rămas și ar fi încercat să aibă o căsnicie fericită”, a explicat Rivett. „Îl iubea pe Charles. S-a căsătorit cu el din dragoste (…) Nu e ea cea care dorea să se despartă sau să divorțeze. Cred că s-a simțit rănită, așa cum știți deja. A vrut să fie prințesa inimilor. A vrut să fie o mamă și o soție iubitoare”, a explicat cea mai bună prietenă a prințesei Diana.

Jenni Rivett a dezvăluit că Diana i se confesase că știa că soțul ei are o aventură cu Camilla Parker Bowles: „Ei bine, eram trei în căsnicie, așa că era cam aglomerat”.

Ceea ce poate puțini știau cu adevărat este faptul că prințul Phillip și regina Elisabeta a II-a erau de partea nurorii sale, după cum arată corespondența dintre ei, apărută recent. Într-o scrisoare, ducele de Edinburgh și-a numit fiul „prost” pentru că a fost în stare să renunțe la tot pentru Camilla.

Sursa: secretele.com


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md