10:37:01 29.03.2024
Stiri

Sunt terapeut și iată ce am aflat după ce am avut o AVENTURĂ cu un bărbat însurat

Știri 21.09.2018 20:02 Vizualizări9132 Autor: Ziarul National
Sunt terapeut și iată ce am aflat după ce am avut o AVENTURĂ cu un bărbat însurat sursa: google.ro


Atunci când eram tânără și naivă, bine nu chiar foarte tânără, am avut o aventură cu un bărbat însurat. Nu sunt mândră de asta, a fost de fapt cel mai umilitor moment din viața mea. Totuși am trecut peste și am învățat ceea ce trebuia. Această experiență m-a făcut un prieten mai bun, un terapeut mai bun și un partener mai bun. În cele din urmă, situațiile dureroase sunt cele care ne dau cele mai bune lecții.

Nu uita, indiferent de decizia pe care o iei, trebuie să înveți să te bazezi pe tine. Trăiește astfel încât să fii mândru de ceea ce ai realizat și nu îți fie teamă să faci greșeli. Poate că experiența mea te va scăpa de situații dureroase viitoare, așa că acordă-mi puțin timp… nu vei regreta!

Iată ce am învățat:

1. Niciun sentiment nu poate reda valori irelevante.

Mama a crescut un copil bun. Familia mea se baza pe încredere și pe metode tradiționale de educație. Eu am crescut în vremurile în care telefonul te ajuta doar să auzi vocea unei persoane, am crescut în vremea în care valorile umane contau, iar consecințele acțiunilor erau dureroase. Atunci valorile oamenilor erau altele.

2. Pasiunea nu este ceva evaziv.

Atunci când l-am întâlnit pe acel bărbat însurat, parcă a făcut tot posibilul să aprindă focul. Mă admira, îmi făcea complimente și știa să mă răsfețe, atunci când aveam cea mai mare nevoie. Când am început să realizez că nu era tocmai corect ceea ce făceam, deja mă îndrăgostisem. Știam că fac ceva greșit, dar parcă nu îmi puteam controla sentimentele, eram asemeni unei adolescente naive, care trimite mesaje de dragoste, noaptea târziu. Încercam să îmi reamintesc faptul că este însurat, degeaba, parcă nimic nu funcționa.

3. Este mai greu să treci peste o relație care s-a petrecut, decât peste una pe care doar ai fi putut să o ai.

Nu este deloc ușor să scapi de amintiri. Acel bărbat se comporta cum fac toate amintirile, pe care nu poți să le îngropi. Eu îl dădeam afară pe ușă și el intra pe geam. Atunci am înțeles că trebuie să aplic aceleași tehnici, pe care le foloseam în orele de terapie. Nu am mai intervenit asupra amintirilor, le-am lăsat să zboare lin…

4. Oamenii îți arată cine sunt cu adevărat, încă din prima zi. Poți scăpa de multă suferință, dacă ești atent!

Cum de nu mi-am dat seama? Dacă acest bărbat și-a mințit soția pentru a fi cu mine, pe mine de ce nu m-ar minți? Pentru unii oameni, să înșele este o formă de viață, o formă prin care supraviețuiesc. Oricine înșală, la un moment dat a jurat să protejeze și să respecte persoana de lângă, toată viața.

5. Nu îți dorești o persoană care își înșală soția sau soțul

Atunci când am realizat acest aspect, am încetat să mai fiu geloasă pe soția lui și să realizez că nu aș vrea să fiu în locul ei.

6. Cea mai dureroasă dintre relații este cea care îți dă cea mai bună lecție

Atunci când îmi petreceam timpul cu acel bărbat, ajunsesem să cred că nu vreau să mă mărit. Pentru mine era important ca bărbatul de lângă mine să îmi aparțină doar mie, chiar și pentru scurt timp.

7. Prietenii sunt foarte importanți, atunci când te simți pierdut

Atunci când eram din nou singură, singurii care m-au ajutat au fost prietenii adevărați. A contat foarte mult, deoarece femeile care au o relație cu un bărbat însurat, au tendința de a se izola de toată lumea, deoarece se simt rușinate. Oricare ar fi motivul, izolarea nu este niciodată o soluție!

Asta am învățat dintr-o relație cu un bărbat însurat!

Sursa: secretele.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md