/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Precizarea serviciului 112 privind cazul bărbatului care a murit pe o stradă din Capitală

missing
21 septembrie 2018, ora 18:57

Într-un comunicat serviciul 112, informează că pe marginea acestui caz au fost recepționate șapte apeluri. „La toate apelurile care au urmat, operatorii 112 confirmă că Serviciul Specializat de Urgență (Ambulanța) a fost alertat și are informația despre cazul dat. Ultimul apel recepționat referitor la acest caz a fost recepționat la ora 20:52:57”, se spune în comunicatul 112.

De asemenea, servicul 112 menționează că „în conformitate cu prevederile art.19 alin. (2) al legii Nr. 174 din 25.07.2014, din momentul transmiterii de către Serviciul 112 a datelor privind apelul de urgență la dispeceratele serviciilor specializare de urgență, Serviciul 112 și personalul său nu poartă răspundere pentru activitățile ulterioare ale serviciilor specializate de urgență. Ținem să informăm opinia publică precum că acțiunile sau inacțiunile ulterioare ale serviciilor specializate de urgență nu țin de competența Serviciului 112”.

Tragicul incident a avut loc joi seara, 20 septembrie, în sectorul Telecentru din Capitală pe strada Lech Kaczynski. Maria Sleahtitchi, care a fost martora, afirmă că la serviciul 112 s-a sunt de mai multe ori pentru a trimite o mașină, însă fără succes. Bărbatul care era în convulsii a murit până la venirea acesteia, iar medicii și polițiștii au constatat moartea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram