/VIDEO/ Unul din militarii care au fost la bordul avionului rusesc doborât în Siria ar fi originar din Tiraspol

21 septembrie 2018, ora 12:15

Sursa citată spune că aceasta a fost prima deplasare de serviciu al lui Pavel. El a plecat pe 9 august din orașul rusesc Cubinca unde locuiește cu familia și se află unitatea militară unde activează. Potrivit soției, acesta urma să revină acasă peste două luni, pe 9 octombrie. Bărbatul era căsătorit și avea doi copii.

Amintim că, avionul rusesc de recunoaştere, de tipul Il-20, cu 15 persoane la bord, a fost doborât în noaptea de luni spre marţi de o rachetă S-200 deasupra Mării Mediterane, la circa 30 de kilometri de coasta siriană, în timp ce se îndrepta către baza aeriană rusă de la Hmeimim, în Siria, la numai câteva minute după un atac efectuat în Siria de patru avioane F-16 ale armatei israeliene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram