/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un taxi a fost avariat după ce a explodat, într-o stație PECO din capitală

missing
20 septembrie 2018, ora 17:52

Deflagratia s-a produs în jurul orei 9, într-o stație PECO de pe strada Albișoara. Taximetristul a refuzat să vorbească despre cele întâmplate.

„Nu vă pot spune nimic. Experții o să vadă”, taximetrist

Angajatul benzinariei spune că nu se afla lângă taxi, dar presupune că explozia s-a produs din cauza buteliei din mașină.

„Eu nu eram chiar lângă mașină, eram la 10 metri de ea în timp ce alimentam o altă mașină. Cred că a fost problema în butelia de la mașină”, angajat, stație PECO
TEXT: Un șofer ne-a spus că se afla chiar în spatele taxiului și a văzut cum s-a produs explozia. Tot el a fost cel care a chemat poliția.

„Am auzit un zgomot, după care s-a produs explozia. În acel moment am văzut cum geamuri s-a stricat”, martor

„La momentul dat singura ce m-a salvat a fost faptul că ma aflam în mașină în timp ce a exploadat mașina resturile au nimerit în stecla din față a automobilului meu.”

În urma deflagrației, în total patru mașini au fost avariate. Una este și a acestui bărbat.

„Am parcat automobilul și am așteptat câteva clipe. Eu am reușit să-mi alimentez mașina și s-a auzit o bubuitură mare. Toți și-au lăsat automobilele și au început a fugi. Aștept să-mi spună cineva, cine îmi va achita automobilul. Asta e”, victimă

„În jurul orei 09.10 Inspectoratul de poliție Râșcani a parvenit informația că un automobil. Care se alimenta la o stație PECO a exploadat. Deplasându-ne la fața locului am descoperit partea din spate a automobilului deteriorată. Alte trei automobile care se aflau în prejma au suferit deteriorări”, Valeriu Vițerali, ofițer de urmărire penală, Sp Râșcani

Potrivit poliției, cauza exactă a exploziei încă nu a fost stabilită.

Repoter: Daniela Cuțu
Imagini: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram