14:20:54 18.04.2024
Stiri

Adio Tesla! BMW tocmai a prezentat cea mai demențială mașină electrică din câte ai văzut vreodată! Cum va arată BMW iNext?!

Știri 19.09.2018 19:02 Vizualizări2934 Autor: Ziarul National
Adio Tesla! BMW tocmai a prezentat cea mai demențială mașină electrică din câte ai văzut vreodată! Cum va arată BMW iNext?! sursa: ciao.ro


Viitorul autoturismelor arată spectaculos. BMW tocmai a prezentat un model uluitor de mașină electrică iar cu siguranță Tesla va avea probleme mari.

BMW tocmai a prezentat BMW iNext, modexul 4×4 electric al viitorului! Revoluția mașinilor electrice se apropie. Din ce în ce mai mulți producători mari își îndreaptă atenția spre modelele full-electrice și se pare că o fac în cel mai spectaculos mod posibil.

După ce Tesla a deschis drumul cu modelul X, acum Mercedes și BMW se pregătesc să intre puternic în cursă lansând modele lor de SUV-uri electrice. Astăzi va prezentăm BMW iNext un concept vizionar despre cum poate arăta în viitor urmașul actualului X5.

Mașina este una exclusiv electrică și se poate conduce singură. Data la care BMW se așteaptă să iasă primele modele din producție este 2021, atunci când, conform producătorului german piața va fi realmente pregătită pentru o adevărată invazie a mașinilor electrice. Conceptul pregătit de BMW este însă desprins dintr-un film cu James Bond.

Cu un plafon aproape în totalitate din sticlă, mașina este atât de inteligentă și dotată cu atât de multe tehnologii încât pasagerii din spate își pot ajusta volumul muzicii și temperatura doar atingând scaunele în orice punct doresc.

Mașina va fi un 4×4 foarte spațios, mai ales pentru modul în care se deschid ușile. Bord-ul arată la fel de futurist ca și exteriorul, orice buton lipsind cu desăvârșire. Comenzile vocale și un ecran uriaș cu touchscreen vor activa orice funcție a mașinii. O altă funcție impresionantă a mașinii este faptul că atunci când trece în modul autonom de condus, volanul se retrage în bord, lăsând și mai mult loc pasagerilor în interior.

Sursa: ciao.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md