Bărbatul care și-a ucis fosta concubină și a îngropat-o în propria grădină va fi judecat pentru omor intenționat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Procuratura raionului Criuleni a finalizat și transmis în judecată cauza penală de învinuire a unui locuitor al satului Bălăbănești de omorul intenționat al fostei sale concubine și păstrarea ilegală a munițiilor. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, și-a recunoscut vina, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă de la 10 până la 15 ani închisoare.

Tragedia a avut loc în noaptea de 30 spre 31 mai curent. Cazul însă a ieșit la iveală peste câteva zile, atunci când oamenii legii au fost alertați de o femeie care anunța despre dispariția prietenei sale.

În cadrul investigațiilor demarate pe faptul dispariției femeii, adjunctul procurorului-șef al raionului Criuleni, împreună cu grupa operativă, s-au deplasat la domiciliul fostului concubin al femeii. În timp ce bărbatul se ascundea în casă, iar poliția îl căuta, procurorul a observat în grădina acestuia o porțiune de pământ proaspăt săpat. Cu o ustensilă a săpat mai adânc, descoperind corpul neînsuflețit al femeii dispărute, făptașul fiind încătușat pe loc.

Potrivit probatoriului, victima, în vârstă de 38 de ani, aflându-se la domiciliul fostului concubin, s-a certat cu acesta. În urma conflictului, inculpatul a lovit-o crunt în regiunea capului, femeia decedând pe loc. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, a doua zi după crimă, bărbatul a îngropat corpul femeii în propria grădină, iar hainele și telefonul acesteia le-a incendiat.

De asemenea, în timpul percheziției, la domiciliul inculpatului au fost depistate și ridicate 3 cartușe care fac parte din categoria munițiilor letale și care erau păstrate de către acesta în mod ilegal.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...