/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un moldovean la volanul unui TIR a lovit o fetiţă de 11 ani pe o trecere de pietoni din judeţul Prahova

19 septembrie 2018, ora 08:11

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs pe drumul naţional 1B, care face legătura între Ploieşti şi Buzău, în localitatea Loloiasca.

Primele cercetări de la locul accidentului arată că un TIR care se deplasa către Buzău nu a oprit la trecerea pentru pietoni şi a lovit o fetiţă în vârstă de 11 ani, care traversa strada regulamentar. În urma impactului, fetiţa a murit pe loc, iar medicii de la Serviciul de Ambulanţă Prahova ajunşi acolo nu au mai putut decât să constate decesul.

Şoferul autotrenului este cetăţean străin, din Republica Moldova. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Poliiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram