(video) UEFA Champion League revine. Firmino, eroul meciului, Liverpool vs PSG, după ce a marcat golul victoriei în minutul 92

DnZ9AJtUcAAIrKD

UEFA Champions League revine. Alte 6 meciuri din cadru grupelor în prima seară a Ligii Campionilor. Liverpool vs Paris Saint Germain meciul serii, echipa din Anglia a obținut victoria și primele trei puncte în actuala ediție a turneului.

#Club Brugge – Borussia Dortmund

Prima repriză s-a încheiat fără goluri, Borussia nu a reușit să înscrie în poarta lui Karlo Letica. În cea de a doua repriză Pulisic a reușit să înscrie în minutul 85, acesta a fost singurul gol al partidei.

#Monaco – Atletico Madrid


Monaco a deschis scorul în minutul 18 prin Grandsir, iar Atletico Madrid a revenit prin golurile lui Diego Costa în minutul 32 și Gimenez în prelungirile primei reprize. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru echipa lui Semione. În cea de a doua repriză na fost marcat nici un gol.

# FK Crvena Zvezda – Napoli

Prima repriză s-a încheiat fără goluri. Napoli nu a reușit să înscrie pe teren advers și rămâne cu un singur punct după primul meci din Liga Campionilor.

#Liverpool – Paris Saint Germain

Meciul serii a fost jucat pe Anfield. Liverpool a întâlnit pe teren propriu campioana Franței, Paris Saint Germain. Liverpool a deschis scorul prin Sturridge, iar Milner a dublat avantajul după ce a executat un penalty. Meunier a înscris singurul gol al echipei PSG din prima repriză. În cea de a doua repriză Mbappe a reușit să egaleze în minutul 83, iar Firmino a devenit eroul meciului după ce în minutele de prelungiri a marcat golul victorie.

#Galatasaray – Lokomotiv Moscow


Campioana Turciei a înscris rapid, în minutul 9, Rodrigues a marcat singurul gol al primei reprize. În cea de a doua repriză Derdiyok și Inan și-au trecut în cont câte un gol, astfel Galatasaray a învins meciul cu scorul final de 3-0.

#Schalke 04 – Porto

Prima repriză s-a încheiat fără gol. În cea de a doua repriză Embolo a înscris în minutul 64 pentru Shalke, iar peste 10 minute Otavio a transformat o lovitură de la 11 metri și a stabilit scorul final al meciului, 1-1.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente