13:32:58 25.04.2024
Stiri

A decis să divorțeze după ce a aflat cum o poreclea soțul ei în discuțiile cu prietenii: „A fost ca o lovitură în față”

Știri 18.09.2018 20:04 Vizualizări18909 Autor: Ziarul National
A decis să divorțeze după ce a aflat cum o poreclea soțul ei în discuțiile cu prietenii: „A fost ca o lovitură în față” Sursa: avantaje.ro


Motivele pe care oamenii le invocă atunci când vine vorba despre divorț sunt diferite de la o familie la alta. În timp ce pentru unii banii sau infidelitatea sunt cauzele care duc la despărțire, o femeie a decis să divorțeze după ce a aflat cum o poreclea soțul ei în discuțiile cu prietenii.

Cu toate că pare un motiv cât se poate de banal, momentul în care a descoperit porecla pe care soțul ei o folosea atunci când vorbea despre ea a făcut-o pe o femeie să realizeze că relația trebuie să se termine. Descoperirea a fost făcută de aceasta imediat după ce a citit un text pe care l-a găsit în telefonul soțului ei.

Femeia a povestit în mediul online că deși relația era șubredă, problemele s-au accentuat la scurt timp după nașterea primului lor copil.

„Din momentul în care s-a născut fiul nostru, lucrurile s-au schimbat pentru soțul meu. Evita să îmi vorbească despre planurile lui. Ca rezultat al dezinteresului său de a participa la viața noastră de familie, căsnicia noastră, în care eram cei mai buni prieteni și aveam un parteneriat legal, s-a deteriorat. Ne-am luptat, așteptam un semn din partea lui ca să văd o diferență”, a mărturisit femeia, potrivit thesun.co.uk.

În timp ce soțul ei era la duș, telefonul a început să îi sune și pentru că nu se oprea, femeia a crezut că este vorba despre ceva urgent, motiv pentru care a decis să îi citească acestuia mesajele primite. Contrar așteptărilor, mesajele vorbeau despre un meci la care acesta participase. Într-un mesaj, bărbatul scrisese: „Nu cred că pot face asta în seara asta. SWMBO va spune nu”.

Nedumerită, femeia i-a cerut explicații soțului ei și astfel a aflat că SWMBO înseamnă „Cea care trebuie să fie ascultată”. Porecla a afectat-o foarte mult pe femeie, aceasta simțindu-se jignită și umilită: „A fost ca o lovitură în față”, a spus femeia.

Cu toate că aveau împreună un băiețel, femeia nu a putut trece peste această scăpare a soțului și a decis să îl părăsească.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md