/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Mesajul de adio al ministrei Sănătății care urmează să fie demisă

missing
18 septembrie 2018, ora 18:41

Am venit la conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu scopul de a realiza reforme și îmbunătăți situația în ambele sectoare. A fost o adevărată provocare, în special pe domeniul social, dar în tot acest timp am depus eforturi mari împreună cu colegii pentru a identifica soluții de îmbunătățire a fiecărui domeniu în parte. Vreau să mulțumesc echipei din Minister, colegilor din sistem, Guvern, Parlament, parteneri de dezvoltare, care ne-au susținut orice inițiativă menită să înlăture neajunsurile din ambele domenii. Mă întorc la Centrul National de Transfuzie a Sîngelui, unde voi continua modernizarea sistemului transfuzional din țara noastră, dar în același timp voi fi mereu disponibilă să ofer tot suportul în aceste domenii noului ministru. Îi doresc multe succese, voință și realizări frumoase”, a scris pe pagina sa de facebook.

Amintim că, astăzi, 18 septembrie, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a anunțat că ministrul Agriculturii și ministra Sănătăți urmează să fie demiși din funcție. În locul acestora au fost propuși Silvia Radu și Nicolae Ciubuc.

Șeful statului a anunțat că va semna demisia actualilor miniștri, însă în privința candidaților, va analiza propunerea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram