08:29:39 29.03.2024
Stiri

Primul COMENTARIU al Silviei Radu, după ce a fost propusă la funcția de MINISTRU al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

Politică 18.09.2018 14:04 Vizualizări2942 Autor: Ziarul National
Primul COMENTARIU al Silviei Radu, după ce a fost propusă la funcția de MINISTRU al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale


Fostul primar interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, susține că nu s-a așteptat ca premierul Pavel Filip să-i propună funcția de ministrul al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

„Am acceptat propunerea primului ministru, Pavel Filip, de a prelua mandatul de ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. A fost o propunere neașteptată. M-am gândit, am analizat și, după ce mi-a fost prezentat proiectul, care presupune o abordare de management instituțional dinamic, am acceptat”, a explicat Radu pe pagina sa de Facebook.

Aceasta susține că nu-i este frică că preia un domeniu cu multe probleme.

„Sunt un om format în zona managementului, am o experiență care poate fi folosită și cred că acest lucru mă poate ajuta la reformarea celor două domenii extrem de sensibile, cel al sănătății și cel social. În calitate de ministru neafiliat politic, voi munci pentru Moldova, pentru moldoveni. Voi munci ca ei să aibă parte de servicii medicale mai bune și de echitate socială”, a punctat Silvia Radu.

Noua ministră a promis că va face mai multe declarații după ce președintele Igor Dodon va semna decretul de numire a sa în noua funcție.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md