„Game of Thrones” ar fi putut avea 13 sezoane, afirmă scriitorul George R. R. Martin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Serialul „Game of Thrones”, care se va încheia anul viitor după difuzarea celui de-al optulea sezon, ar fi putut să aibă 13 sezoane, a declarat luni scriitorul american George R. R. Martin, autorul cărților din care se inspiră această producție de televiziune, informează AFP.

„Am fi putut să ajungem până la 11, 12 sau chiar 13 sezoane”, a declarat romancierul american pentru postul de televiziune E!, pe covorul roşu de la gala Primetime Emmy Awards, organizată luni seară la Los Angeles, unde au fost decernate cele mai importante trofee din industria de televiziune americană.

„Dacă aţi citit cărţile mele, ştiţi deja că ele conţin suficient material pentru a produce mai multe sezoane. Însă ei (producătorii serialului TV, n.r.) au tăiat din conţinutul romanelor”, a declarat George R. R. Martin, cu câteva minute înainte de deschiderea celei de-a 70-a ediţii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy.

„Game of Thrones” este deja serialul de ficţiune care a câştigat cele mai multe premii Emmy în istoria galei, cu 38 de trofee. În acest an, această producţie TV, realizată de postul HBO, a primit 22 de nominalizări.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...