Maradona a debutat cu dreptul ca antrenor în Mexic. Cu ce scor a câștigat echipa antrenată de el

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Diego Armando Maradona, fostul star al fotbalului argentinian, a debutat cu dreptul în postul de antrenor al echipei mexicane de fotbal Dorados de Sinaloa, care a învins pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formația Cafetaleros de Tapachula, într-o partidă disputată luni.

Omul meciului a fost atacantul ecuadorian Vinicio Angulo, autorul unui hat-trick pentru învingători (min. 59, 61 şi 75, ultimul din penalty). Ultimul gol al gazelor a fost marcat de Jesus Escoboza (min. 86). Pentru oaspeţi a punctat Sebastian Ariel Ibars (min.63), care a văzut apoi cartonaşul roşu, zece minute mai târziu.

Dorados a obţinut cu această ocazie prima sa victorie din acest sezon, urcând pe locul al 10-lea în clasamentul ligii secunde mexicane.

Maradona (57 ani), care a condus naţionala Argentinei la câştigarea Cupei Mondiale în 1986, chiar în Mexic, ca jucător, a părăsit în primăvară postul de antrenor la echipa Al Fujairah (Emiratele Arabe Unite), iar în iulie şi august a fost preşedintele clubului belarus Dinamo Brest.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...