Trimite e-mail | Printeaza
Economie
17.09.2018

La Chișinău, a avut loc prima ședință a Comisiei moldo-ucrainene privind utilizarea stabilă și protecția bazinului râului Nistru

Astăzi, 17 septembrie 2018, la Chișinău, a avut loc prima ședință a Comisiei moldo-ucrainene privind utilizarea stabilă și protecția bazinului râului Nistru. La eveniment au participat membrii Comisiei moldo-ucrainene, reprezentanți ai autorităților publice centrale din Republica Moldova, ai organizațiilor internaționale din domeniul apelor, partenerii de dezvoltare, etc.

Discuțiile primei ședințe au fost axate pe stabilirea și aprobarea Regulilor de procedură privind activitatea Comisiei, înființarea grupurilor de lucru în cadrul Comisiei, sarcinile și activitățile acestora.

Menționăm, Comisia privind utilizarea stabilă și protecția bazinului râului Nistru, activează în baza Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei privind colaborarea în domeniul protecției și dezvoltării durabile a bazinului rîului Nistru, semnat la Roma la 29 noiembrie 2012, anunță Serviciul informare și comunicare cu mass media al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus