/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Abia instalate, 15 indicatoarea rutiere din Ciorescu au fost vandalizate. Primarul cere oamenilor informații

missing
17 septembrie 2018, ora 19:12

Au instalat recent indicatoare noi, acum o săptămână. Ce credeți, prieteni? Uitați-vă la acest tablou! Cineva a trecut noaptea și le-a pus la pământ pe toate. Nici nu știu cum să comentez acest caz.

Primarul localității spune că incidentul ar fi avut loc sâmbătă noaptea și vine cu un îndemn către toți cei care au fost martori sau ar cunoaște ceva de acest caz, să-l anunțe, pentru a da de urmele făptașului.

„Noi ne străduim, acei din administrație, să facem bine pentru oameni, să fie confortabil, comod, oamenii să se deplaseze în siguranță, cât se poate de bine. Uitați-vă, unul, și a distrus tot frumos de care se bucură localitatea noastră. Mă gândesc, se merită să schimbă părerea de localitate pentru unu, ori nu?”, Ion Scripnic, Primarul cuminei Ciorescu

Potrivit IGP, poliția a fost sesizată, ieri, de către primarului localității. Cazul este cercetat sub aspect contravențional, faptul fiind calificat drept huliganism nu prea grav. Făptașii încă nu au fost identificații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram