02:17:09 19.04.2024
Stiri

Drama vieţii lui Codin Maticiuc: „Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci ...”

Monden 17.09.2018 19:02 Vizualizări3010 Autor: Ziarul National


Drama vieţii lui Codin Maticiuc: „Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci ...” sursa: one.ro

Codin Maticiuc a fost cucerit de o tânără pe care a văzut-o în aeroportul din Chişinău. Întreaga întâmplare a fost povestită pe reţelele de socializare.

„Fata din aeroport…

Când am plecat din Chişinău am observat o fată în aeroport. Stătea să-şi încarce telefonul pe o bancă chiar în faţa mea. Părul lung, complet natural şi cărare pe mijloc. Niciun pic de machiaj pe faţă, operaţii estetice zero. Credeţi-mă, mă pricep. Aş şti să spun de la trei-patru metri distantă dacă te-ai operat la Gad, Radu Ionescu, Stan sau Kasem. Sau măcar pe ce stil şi cât ţi-ai pus.

Fata nu purta niciun accesoriu. Nici la mâini, nici la gât, nici în urechi, deşi i-am observat loburile fine găurite. Îmbrăcată simplu şi comod cum e normal să fii în aeroport. Câteva aluniţe pe mâinile ei albe ce n-au trecut vreodată prin fată neonului de solar. Un pic pistruiată şi cu un zâmbet senzaţional de frumos pe care-l purta mai mereu. Fix în poza pe care i-am făcut-o cu teamă nu zâmbea. Dar mai bine, zâmbetul fetei frumoase începuse să mă enerveze, căci cineva o făcea să zâmbească acolo în blestematul de telefon.
Mi-am dat seama să n-am avut niciodată curajul să abordez o femeie. Agăţatul ăla clasic, de ăla vorbesc. Ăla bazat pe mult tupeu şi poate o mică doză de nesimţire. Timiditatea mea nu mi-a permis asta niciodată. Ei, aşa-mi trebuie…! Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci nu umblă sigur prin locurile în care «operez» eu”, a scris Codin în descrierea fotografiei cu tânăra respectivă.

Sursa: one.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md