‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 27 martie, 2024
1.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriFIDA va oferi Republicii Moldova 40 milioane de dolari pentru proiectele de investiții în...

FIDA va oferi Republicii Moldova 40 milioane de dolari pentru proiectele de investiții în agricultură

‹ adv ›
‹ adv ›

Fondul Internațional pentru Dezvoltare Agricolă (FIDA) a aprobat noul Program de oportunități strategice pentru Republica Moldova pentru anii 2019 – 2024 în valoare de 40 milioane dolari. Decizia a fost adoptată după solicitarea ambasadorului Republicii Moldova în Italia, Stela Stîngaci, în cadrul celei de-a 124-a sesiuni a Consiliului Executiv al FIDA.

Consiliul FIDA a aprobat noul Program, care prevede finanțarea în valoare de 40 milioane dolari a proiectelor de investiții în agricultură, accentul fiind pus pe inovații, implicarea tinerilor, sporirea rezistenței la schimbările climatice, reducerea sărăciei în mediul rural.

De la demararea activităţii sale în Republica Moldova în 1999, FIDA a susținut 7 programe importante în valoare de peste 120 milioane dolari, de care au beneficiat peste 135 de mii de persoane din mediul rural. Republica Moldova se plasează printre primele zece state la capitolul eficienței implementării proiectelor FIDA dintre cele 113 state beneficiare.

‹ adv ›
‹ adv ›

6 Comentarii

  1. Investitiile sunt rentabile in acest compartiment, si multe companii din extern dar si intern pot beneficia de sustinere completa pentru dezvoltarea acestui compartiment din partea statului.

  2. Păi, e îmbucurător faptul că plahotniuc are bani să vă platească și pe voi, frumușeilor.. deci mergeți corect cu pupatul fundului… doar trebuie mai des s-o faceți și n-o să fiți nevoiți să scriți comentarii tâmpite de laudă… poate o să vă ofere un post mai bun.. să-i deschideți ușa când intră, descălțați din pantofi.. spălați picioarele.. mai stiu iou

  3. Vin si vin milioanele, dar unde-s? Cei mai indrazneti care incearca vai si amar de soarta lor, dioarice daca calculati in cel mai bun caz esiti cu un cistig de zero lei. Numai atunci cind ajutorul va fi direct la tarani se poate de sperat la ceva- ceva pozitiv. In caz contrar nu spera taranule caci acest ajutor este inghitit de „scumpa si iubita ” noastra conducere.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii