(video) 30 de metri în zbor cu o Tesla Model S. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere

O cameră de supraveghere instalată pe o clădire de pe strada Little Avenue din oraşul canadian Barrie a surprins zborul unei Tesla Model S! Doar pe Youtube, înregistrarea a fost văzută de peste 2.7 milioane de oameni.

Ce a fost asta mai exact? Testarea ultimului model de mașină electrică marca Tesla care poate zbura? De fapt, totul s-a dovedit a fi mult mai simplu.

Potrivit Departamentului de poliție local, proprietarul unei Tesla Model S, anul producţiei 2016, rula atât de repede încât nu a fost capabil să observe la timp o trecere de cale ferată fără bariere. Relieful trecerii i-a jucat festa șoferului: în zonă, drumul este asemănător unei trambuline, astfel încât de îndată ce a trecut peste șine, imediat a ajuns în aer.

Viteza pe care o avea l-a catapultat destul de sus, încât a zburat vreo 30 de metri deasupra străzii, iar când a aterizat, electromobilul a înregistrat inevitabil defecţiuni serioase, motiv pentru care şoferul i-a pierdut controlul. A derapat pe un gazon până nu s-a oprit într-un pick-up din parcarea unei şcoli din apropiere.

Din fericire, în acea seară nu erau pietoni pe stradă sau alte persoane în parcare. Şoferul şi pasagerul din electromobilul Tesla au avut de suferit leziuni minore, motiv pentru care au fost spitalizaţi. Pilotul ghinionist a fost deja externat şi aşteaptă un proces de judecată în celula unei închisori.

Apropo, în acest caz, autorii Crash Animation Studios au studiat circumstanțele incidentului și a făcut un scurt filmuleţ care dezvăluie curiozitatea principală: care a fost viteza automobilului înainte de a fi proiectat în aer? Răspuns: peste 200 de km/h!

Vezi şi: (video) Impact foarte puternic. Unui Volvo i-a zburat motorul după ce a fost lovit de un Audi

Vezi şi: (foto) A zburat în aer 25 de metri. O Tesla Model S, cu cinci oameni la bord, s-a făcut zob

Vezi şi: (video) Cascadorie înfricoşătoare. Un şofer a adormit la volan şi a sărit în viteză peste un sens giratoriu

Cmentariile sunt închise