PSRM a înaintat primele candidaturi pentru funcțiile de deputat în circumscripțiile Căușeni, Ștefan-Vodă, Florești și Soroca

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a înaintat deja primele candidaturi la funcțiile de deputat în circumscripțiile uninominale. Astfel, în urma unor mitinguri de protest împotriva „politicii de jaf a guvernării din ultimii 9 ani”, organizate sâmbătă, 15 septembrie, la Căușeni, Ștefan-Vodă, Florești și Soroca, au fost nominalizați au fost nominalizați actualii deputați Oleg Cuciuc și Sergiu Groza, precum și Alexandru Jolnaci și Aliona Pilipețcaia.

Potrivit unor comunicate ale PSRM, participanții la mitinguri „și-au exprimat sprijinul plenar pentru Președintele Republicii Moldova Igor Dodon, ales prin vot direct de popor, pentru inițiativele sale politice și sociale, cât și pentru Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”. Totodată, deputatul socialist Oleg Cuciuc a fost înaintat în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală Căușeni.

Actualul deputat socialist Sergiu Groza a fost în calitate de candidat, din partea OT Florești, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM pe circumscripția electorală Florești.

Totodată, Alexandru Jolnaci a fost în calitate de candidat, din partea OT Ștefan Vodă, pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală din Ștefan Vodă, iar Aliona Pilipețcaia, din partea OT Soroca, pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală Soroca.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...