Partidul Socialiștilor a înaintat 4 candidați pe circumscripții nominale pe care îi va susține în campania electorală. Cine sunt aceștia

parlament
Foto: tribuna.md

Partidul Socialiștilor are înaintate patru candidaturi pentru funcția de deputat pentru circumscripțiile Căușeni, Ștefan-Vodă, Soroca și Florești.

Astfel, Oleg Cuciuc a fost înaintat în calitate de deputat pentru circumscripția Căușeni, Alexandru Jolnaci – pentru circumpscripția uninominală Ștefan Vodă, Aliona Pilipețcaia – pentru circumscripția electorală Soroca și Sergiu Groza pentru circumscripția electorală Florești, scrie zdg.md.

Anterior, PSRM a anunțat despre alte două candidaturi – cea a Irinei Lozovan pe circumscripția uninominală Ocnița și Dondușeni și cea a lui Vladimir Mizdrenco pe circumscripția uninominală din raionul Rîșcani.

Parlamentul a decis pe 27 iulie 2018, în ședință plenară, că alegerile parlamentare vor fi organizate pe 24 februarie 2019. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a prezentat proiectul de hotărâre deputaților, pentru care și-au dat votul majoritatea celor prezenți în sală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente