/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Socialiștii și-au anunțat mai mulți candidați pe circumscripții uninominale. Află cine sunt aceștia

missing
16 septembrie 2018, ora 20:04

Astfel, la Florești din partea PSRM va candida deputatul fracțiunii socialiștilor Sergiu Groza. În perioada 2015–2017 demnitarul a exercitat funcţia de consilier în Consiliul raional Floreşti, fiind ales pe listele PSRM. Din anul 2012 deţine funcţia de preşedinte al Organizaţiei teritoriale Floreşti a PSRM. Pe circumscripția electorală din Căușeni, la fel, a fost numit un deputat în Parlament, este vorba despre Oleg Cuciuc. Ambii deputați ocupă această funcție de la 7 iunie 2017.

La Soroca, PSRM a înaintat-o pe Alla Pilipețcaia, consilier în Consiliul orășenesc Soroca din partea formațiunii, iar la Ștefan Vodă a fost propus consilierul raional Alexandru Jolnaci.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram