Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/„Noi am venit cu apă,…

VIDEO/„Noi am venit cu apă, ei au venit cu armată”. Cum diaspora a împărțit sticle cu apă carabinierilor la protestul din august

Celula de rezistență FreeMoldova a procurat 6.000 sticle de apă pentru oamenii  au protestat pe 26 August în PMAN. Totodată, voluntarii au împărțit sticle cu apă carabinierilor aflați în jurul clădirilor de stat. Ulterior, FreeMoldova a lansat un mesaj video în care mulțumește donatorilor care au făcut posibilă realizarea acestei campanii. 

„FreeMoldova a procurat 6.000 sticle de apă pentru oamenii simpli care au protestat pe 26 August în PMAN pentru o justiție independentă, un stat de drept, o viață mai bună acasă și pentru reinstaurarea democrației în R.Moldova. FreeMoldova mulțumește tuturor donatorilor și voluntarilor care au făcut posibilă realizarea acestei campanii”, se spune în mesajul celulei de rezistență FreeMoldova.

FreeMoldova este celula de rezistență a diasporei R. Moldova, formată pe 28 iunie 2018 la Londra. Membrii grupului își propun să lansese şi să susțină activ inițiative ce apără dreptul la alegeri libere şi corecte, la proteste paşnice, la liberă exprimare și la existența demnă a presei independente. Grupul poartă un caracter civic și apolitic.