Petrocub Hânceşti a câştigat partida contra campioanei Moldovei în exerciţiu, Milsami Orhei, scor 1-0, prin golul reuşit de Şumchin în minutul 52. Este prima înfrângere a orheienilor, care vine într-un moment inoportun pentru vulturi, care au de disputat două manşe importante contra francezilor de la Saint-Etienne în Europa League.

O a doua mare surpriză a campionatului vine de la Nisporeni. Speranţa, nou-promovată şi-a inaugurat noul stadion cu o victorie de răsunet asupra multiplei campioane Sheriff Tiraspol, scor 1-0, prin reuşita lui Onicaş cu 12 minute înainte de finalul meciului.

Zimbru Chişinău continuă evoluţia bună, reuşind a treia victorie consecutivă, 2-1 în deplasarea de la Ceadâr Lunga. Succesul a fost unul dramatic. Saxan a deschis scorul în minutul 10 prin Istrati. Zimbru a egalat prin Amani în minutul 72, iar golul victoriei a venit pe finalul meciului, minutul doi al prelungirilor adiţionale, prin Calu.

Zaria nu a reuşit nici în această etapă să culeagă prima victorie în acest sezon, cedând pe teren propriu, 0-1, cu Academia. Pentru chişinăuieni a înscris Shauvkhalov în minutul 81.

Dacia Chişinău se pare că a trecut peste înfrângerea pe teren şi tehnică în faţa Zimbrului din etapa trecută şi a surclasat Dinamo-Auto, la Speia, cu 4-0. Au marcat: Leuca (7), Pidnebennoy (55), Zastavnyi (66), Stjepanovici (80).

După trei runde, lider este Speranţa cu 9 puncte, la egalitate cu ocupanta locului al doilea - Zimbru. Locul trei este ocupat de Sheriff cu 6 puncte. Ultima este Saxan, fără puncte.