Quiz: Cât de bine cunoşti jocul Need for Speed Underground 2?

Seria de jocuri video Need for Speed a fost, este şi va fi una legendară. Din 1994 şi până la momentul de faţă au fost lansate în total 24 de jocuri diferite, însă cele mai populare au fost NFS Underground.

Au apărut în anii 2003-2004 şi ambele simulatoare de curse erau practic primele de pe piaţă în care toată acţiunea, toate cursele se desfăşurau pe străzile unei metropole. De asemenea, acestea au introdus posibilitatea de a modifica maşinile prin tuning.

În Underground 2 mașina se poate cosmetiza cu mult mai multe accesorii, cum ar fi sistemul audio din portbagaj, schimbarea culorii luminilor în faruri sau modificarea odometrului. A introdus şi curse de tip nou, precum Street X, Underground Racing League (URL), dar și un atelier de Dyno Test, în care pot fi făcute setări individuale la motor, suspensie, turbo compresie, sistemul de injecţie cu oxid de azot, aerodinamică, etc.

Jocurile Need for Speed Underground sunt şi primele din seria Need For Speed care au beneficiat de o coloană sonoră special aleasă cu artiști cunoscuți în toată lumea, dar și un storyline (poveste în jurul căreia se desfășoară jocul).

Dacă vreodată ai avut oportunitatea să intri în contact cu jocul Need for Speed Underground 2, cât de bine îl cunoşti, îţi mai aminteşti de acesta?

Vezi şi: Joc interactiv: Ghiceşte 15 automobile după levierul cutiei de viteze

Încearcă şi: Testează-ţi cunoştinţele într-un joc interactiv: Ghiceşte cărei maşini îi aparţin farurile

Vezi şi: (video) Test interactiv: Ghiceşte maşinile după sunetul motorului

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/