La adresa clubului nostru a venit o scrisoare din partea FC Saxan, prin care clubul Zimbru este informat de către preşedintele clubului din Ceadâr-Lunga, dl Cadan G., că "în conformitate cu Regulamentul Campionatului de fotbal al Republicii Moldova, sezonul 2014/2015, p. 20.13.1 şi p. 20.13.2, grupurilor de suporteri ale echipei Zimbru nu le va fi permis accesul la meciul Saxan-Zimbru.

 20.13.1. Pe motive de securitate şi în vederea asigurării securităţii spectatorilor şi celorlalţi participanţi la meci, cluburile organizatoare sunt în drept să interzică accesul în incinta stadionului a suporterilor echipei vizitatoare sau a altor persoane care anterior au fost sancţionate pentru abateri disciplinare sau cluburile de fotbal au fost sancţionate în urma acţiunilor acestora la meciurile de Campionat. În acest caz, clubul organizator este obligat să restituie preţul biletelor suportate de persoanele cărora le-a fost interzis accesul la meci.

20.13.2. Pe motive de securitate şi în vederea asigurării securităţii spectatorilor şi celorlalţi participanţi la meci, cluburile organizatoare sunt în drept să interzică, înainte de meci, accesul în incinta stadionului sau evacuarea din stadion, în timpul disputării meciului, a persoanelor sau grupurilor de persoane care prin conduita lor denotă vădit agresivitate şi violenţă, au un comportament ofensator şi provocator, sau poate conduce la dezordini în masă şi distrugeri. (Regulamentul Campionatului de fotbal al Republicii Moldova, sezonul 2014/2015), se arată în comunicatul FC Zimbru.

 Meciul va avea loc vineri, 20 martie, la ora 14:00, la Ceadâr-Lunga.