Călătoriile devin mai plăcute: În Aeroportul Chișinău a fost deschisă IQOS Lounge Zone

Diez 960х480

Philip Morris International a lansat IQOS Lounge Zone – un spațiu modern în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, situat în zona verde, care oferă utilizatorilor IQOS posibilitatea să-și petreacă timpul până la îmbarcare într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

IQOS Lounge Zone este un spațiu inovațional și confortabil, format din zona comercială, unde pot fi achiziționate dispozitivele și accesoriile IQOS, dar șiprodusele de tutun – HEETS. Tot aici se află și zona de relaxare, unde utilizatorii IQOS pot savura adevăratul gust al tutunului fără ardere, fum și scrum.

De asemenea, vizitatorii au posibilitatea să afle de la experții în vânzare despre ultimele noutăți și evenimente IQOS și beneficia de serviciul de curățare și încărcare a dispozitivului lor.

Noul spațiu IQOS din incinta Aeroportului este un loc de întâlnire nu doar pentru utilizatorii IQOS, dar și pentru fumătorii adulți care ar dori să se alăture comunității existente. Aceștia pot solicita o prezentare personalizată a produsului și face cunoștință cu noua tehnologie de încălzire a tutunului – Heat-not-Burn, testând dispozitivul IQOS.

Până acum, zone IQOS Lounge au fost inaugurate în mai multe aeroporturi din lume, inclusiv Coreea de Sud, Elveția, Federația Rusă.

www.iqos.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente