/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mai mult fotbal în Europa. UEFA vrea să organizeze o nouă competiție europeană pentru 2021

13 septembrie 2018, ora 20:07

Prin introducerea unei noi competiții continentale, UEFA vrea să mărească numărul echipelor participante în competiții Europene de la 80 la 96 . Și asta numai în faza grupelor. Acestora li se vor adăuga și cluburile care vor încerca să treacă de preliminarii.

Astfel, în Champions League vor continua să joace 32 de echipe, și tot la atâtea, de la 48, va fi redus numărul de cluburi din Europa League. Cea de a treia competiție care încă nu are nici nume și nici format, va alinia la start 32 de echipe.

În acest mod, UEFA va face posibilă participarea echipelor din țări cu un fotbal încă nedezvoltat, din Estul Europei sau din Scandinavia, fără a fi nevoie de a crește în Europa League numărul de echipe participante la 64.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram