/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

„UE nu poate avea încredere în Guvernul de la Chișinău”. Declarația unui eurodeputat despre expulzarea cetățenilor turci

missing
13 septembrie 2018, ora 14:18

„Dacă persoanele expulzate solicitaseră azil în Republica Moldova atunci avem de a face cu o încălcare flagrantă atât a legilor din Republica Moldova, cât și a convențiilor internaționale. Lipsa de transparență a autorităților ne confirmă că nu s-a acționat cu respectarea tuturor procedurilor. Un lucru este cert, Uniunea Europeană nu poate avea încredere în Guvernul de la Chișinău”, a mai scris eurodeputatul pe pagina sa de facebook.

Expulzarea celor 7 angajați ai liceelor în Turcia a avut lor pe 6 septembrie curent. Persoanele au fost declarate periculoase pentru securitatea națională a Republicii Moldova, iar SIS le-a expulzat din țară. Acum acestea sunt deținute în diferite închisori din Turcia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram