(foto) Best of: La job ca la tine acasă. Lista celor mai deosebite și frumoase oficii din Chișinău

sdsdsds

Tot mai multe companii înțeleg că amenajarea unui mediu de lucru plăcut și modern va înclina balanța în favoarea lor, atunci când vine vorba de atragerea celor mai buni candidați. Pe lângă faptul că un mediu de lucru comod și creativ poate atrage mai ușor forța de muncă calificată, angajații care lucrează într-un astfel de birou, destinat să își facă utilizatorii să se simtă comod, contribuie la creșterea productivității.

În acest sens, jobs.diez.mda elaborat un top al celor mai frumos amenajate oficii din Chișinău.

Mixbook Moldova 

Mixbook este o companie americană cu sediul central situat în Silicon Valley. Acum 3 ani compania a deschis o filială la Chișinău, fiind cunoscută pe piața locală ca Mixbook Moldova.

Recent compania s-a mutat într-un birou nou situat în inima orașului, pe strada Șciusev 87. La designul interior a lucrat o echipă întreagă de experți, stilul ales fiind unul industrial eclectic modern popular, grație esteticii sale utilitariste și simple, dar totodată expresive. Lemnul, cărămida roșie și instalațiile de iluminare în combinație cu mobilierul comod conferă spațiului tenta de loft.

Le Buro

Le Buro este una din cele mai de succes agenții de creație și design din Chișinău.

Agenția se poate lăuda cu un sediu creativ, situat într-o fostă vilă de la începutul secolului trecut, unde s-au păstrat detaliile arhitecturale vechi: parchetul din lemn, căminele încă funcționale, fotoliile vintage, ghirlandele cu becuri incandescente, care fac casă bună cu mobila de la Ikea și Macbook-urile.

Ellation Moldova

Ellation Moldova au devenit deja celebri datorită locației oficiului lor de pe strada pietonală, chiar în centrul pulsând de viață al capitalei.

Oficiul Ellation e un loc confortabil și proaspăt, unde meeting room-urile cu denumiri de anime se combină cu fotoliile în stil minimalist, în culori suculente, unde orice angajat poate veni cu un notebook să-și realizeze task-urile. Pe lângă birourile spațioase, luminoase, în stil open space, Ellation are și sală de sport, parc pentru biciclete, bibliotecă pentru angajați, mașini de cafea, frigidere la fiecare etaj – confortul angajaților e un must aici.

Tagme

Tagme este un studio de creație care oferă soluții inedite și o abordare riscantă și provocatoare fiecărui proiect de care se ocupă.

Biroul lor le caracterizează stilul noncomformist de gândire: el este, în primul rând, o casă pentru fiecare angajat. Or, managerul Tagme este convins că nu poți fi creativ într-un oficiu gol din sticlă. Angajații pot găti, trăi aici, se pot odihni, pot crea și se pot manifesta exact așa cum simt.

Echipa Tagme este un mare fan al animalelor, de aceea în oficiu locuiesc lalolată bufnițe, pisici și un câine. O asemenea abordarea pet-friendly aduce mulți oaspeți, dornici să-și savureze cafeaua și să admire maiestuoasele păsări pe terasa Tagme.

Casa Imago

Cuvântul care definește întreaga echipă creativă din 13 persoane chiar și după 11 ani de colaborare este „Love”, iar un membru de valoare al echipei este Pipsi-Luța – pisica cu ani de experiență în lupta cu stresul.

„Generăm ideile împreună sau individual, le discutăm la balcon și le valorificăm în miros de cafea”, scrie pe pagina oficială a Casei Imago.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente