04:36:16 19.04.2024
Stiri

Telefonul cu baterie de DOUĂ ZILE care pune la respect IPHONE şi SAMSUNG

Știri 13.09.2018 08:00 Vizualizări1666 Autor: Ziarul National
Telefonul cu baterie de DOUĂ ZILE care pune la respect IPHONE şi SAMSUNG


India şi China sunt două dintre cele mai mari pieţe pentru producătorii smartphone-uri, iar mulţi se lutpă acum pentru a câştiga felii cât mai mari din aceste „plăcinte”. Astfel au tot început să apară modele foarte bine echipate din punct de vedere hardware de la mai toţi producătorii, la preţuri accesibile, care de multe ori ajung şi în Europa. Un astfel de smartphone este şi ZenFone Max Pro M1, un mid-range foarte atrăgător, în special pentru că beneficiază de un acumulator de „cursă lungă”, scrie go4it.ro.

Design și construcție

ZenFone Max Pro M1 este un smartphone care nu iese din tiparele telefoanelor realizate pentru piaţa asiatică din ultimii ani. Acesta are ca echipare de bază cam tot ceea ce ai avea nevoie de la un smartphone în 2018, însă cu mici compromisuri în anumite puncte cheie pentru a putea oferi produsul la un preţ cât mai mic.

Materialele de construcţie sunt primele care ies astfel în evidenţă la capitolul compromis. Avem un panou de sticlă pe partea din faţă, care nu face parte din gama Gorilla Glass de la Corning şi un capac realizat din aluminiu pe partea din spate, cu o ramă de plastic de jur împrejurul telefonului, pentru a permite pătrunderea semnalelor radio. Pe spate găsim un senzor de amprentă, un modul NFC sub acesta, cât şi o cameră foto duală care nu iese în relief decât foarte puţin.


zoom in

Fiind un telefon de buget, acesta încearcă să integreze anumite avantaje pentru cei care nu vor să investească în accesorii noi. În primul rând, încărcarea rapidă se realizează printr-o mufă micro-USB, în ciuda faptului că multe telefoane chiar şi dintr-o gamă inferioară acestuia vin cu mufă USB Type-C. Acest lucru înseamnă că avem de a face şi cu un jack de 3,5 mm pentru căşti, cât şi cu funcţia de radio FM atunci când acestea sunt conectate. Un alt lucru interesant, pe care nu îl întâlnim prea des este tăviţa triplă pentru cartele şi carduri microSD. Acest telefon poate ţine şi două nano-SIM-uri, cât şi un card microSD de maximum 512 GB.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md