/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Lista studenților care vor beneficia de Bursa Președintelui, Bursa Guvernului și Bursa „Gaudeamus”

missing
12 septembrie 2018, ora 17:27

Astfel, pe parcursul anului de studii, vor fi acordate 15 burse ale Președintelui Republicii Moldova, dintre care 10 burse pentru studenții din învățământul superior, în valoare de 1320 de lei fiecare, și cinci burse a câte 1025 de lei fiecare pentru elevii din învățământul profesional tehnic.

De Bursa Republicii vor beneficia 12 studenți din instituțiile de învățământ superior – valoarea acesteia este de 1455 de lei. 30 de studenți vor primi Bursa Guvernului în sumă de 1210 de lei, iar 20 de elevi din instituțiile de învățământ profesional tehnic – Bursa „Gaudeamus”, în sumă de 880 de lei.

Tot astăzi, la inițiativa premierului Pavel Filip, Guvernul a decis instituirea grupului de lucru pentru elaborarea unui Regulament unic de acordare a burselor de merit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram