(video) Vizită în cel mai tare oficiu de muncă din lume. Lucrezi şi admiri maşini exclusive

Agentul imobiliar, omul de afaceri şi amatorul de maşini super sport din SUA, Manny Khoshbin, deţine una dintre cele mai neobişnuite colecţii din lume. Supercarurile pe care le are în proprietate se află într-un garaj imens, care include şi un mic oficiu.

Recent, milionarul iranian a fost vizitat de vlogger-ul Tim Burton, care nu a ezitat să realizeze un reportaj exclusiv, în care prezintă imagini cu fiecare maşină în parte.

În garajul lui Manny Khoshbin se pot găsi unele dintre cele mai rare, dar şi unele modele lansate doar într-un singur exemplar, marca Pagani, Bugatti sau McLaren. De asemenea, lui Khoshbin îi aparţine exclusivistul Koenigsegg Agera RS Phoenix cu elemente din aur de 24 de karate.

Pe lângă hipercarul suedez, colecţia este completată de două exemplare Bugatti Veyron, unul dintre care e Veyron Linea Viscera cu o caroserie din fibră de carbon realizată de atelierul Mansory, un McLaren P1, un McLaren 650S Can-Am, trei exemplare Mercedes SLR McLaren, un Porsche Carrera GT şi un Rolls-Royce Phantom LWB.

De asemenea, afaceristul deţine supercarul Pagani Huayra Hermes Edition, singurul cu un habitaclu realizat în culoarea de firmă a companiei de modă Hermes.

În viitorul apropiat, colecţia va fi completată de un McLaren Speedtail, un Mercedes-AMG Project One şi un Bugatti Chiron by Hermes.

Vezi şi: (video) Intră şi locuieşte. Cea mai scumpă casă din SUA se vinde cu tot cu garajul său de milioane

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/