/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Descinderi la domiciliile a doi bănuiți de trafic de ființe umane. Ce au găsit oamenii legii

missing
12 septembrie 2018, ora 15:48

Potrivit unui comunicata al instituției, în procesul documentării unei grupări criminale specializate în trafic de ființe umane, s-a inițiat cercetări asupra cauzei penale pentru faptele ilicite, conform art. 165 alin. 2 lit. b CC al RM. După șase luni, timp în care s-au monitorizat acțiunile ilegale ale bănuiților, polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD au desfășurat mai multe percheziții la domiciliile acestora din municipiul Chișinău.

La adresele percheziționate s-au depistat și ridicate conform procedurii legale mai multe obiecte și documente ce au importanță pe caz, cum ar fi: telefoane mobile, cartele sim, laptop, carnete cu inscripții de ciornă, privind activitatea ilegală desfășurată și copii ale actelor de identitate a potențialelor victime.

Pe cauza penală se întreprind în continuare cercetări cu scopul stabilirii tuturor circumstanțelor și identificării persoanelor implicate în comiterea infracțiunii date.

Bărbații, ambii în vârstă de 46 ani, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram