/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Făcea acasă erbicide și pesticide într-un laborator clandestin. Ce riscă un bărbat din Briceni

missing
12 septembrie 2018, ora 15:05

În urma perchezițiilor la domiciliul bărbatului, a fost depistat un laborator clandestin de contrafacere a erbicidelor și pesticidelor, 90 de cutii de carton cu inscripția denumirii pesticidelor, sacoșe de polipropilenă. De asemenea, au fost depistate 200 litri de lichid toxic, 70 kg de substanțe destinate pentru ambalarea erbicidelor și pesticidelor de origine ucraineană, utilizarea cărora este interzisă pe teritoriul Republicii Moldova.

Valoarea totală a substanțelor este de aproximativ 200 000 lei, marfa fiind confiscată și expediată pentru efectuarea expertizei.

Dacă se va dovedi vinovăția bărbatului, acesta riscă pedeapsă cu amendă în mărime de la 27 500 la 47 500 lei.

La moment, se petrec măsuri în vederea stabilirii modului de introducere în țară a materiei date, cât și alte circumstanțe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram