/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Două drumuri din Moldova vor fi reconstruite de o companie din Turcia. Cât costă lucrările

missing
11 septembrie 2018, ora 18:19

Potrivit unui comunicat al MEI, ofertele companiei au corespuns cerințelor stabilite în documentele de licitație și ea a demonstrat că deține capacitatea necesară pentru a începe și a desfășura corespunzător lucrările. În total, la licitații au fost prezentate patru oferte.

Printre lucrările ce urmează a fi executate sunt: reabilitarea și asfaltarea drumurilor, construcția sistemelor de drenaj a apelor pluviale, construcția a 14 poduri/pasaje și instalarea iluminatului stradal. Costul lucrărilor de construcție și reparație este de circa 59, 4 milioane de euro.

Potrivit directorului Administrației de Stat a Drumurilor, Gheorghe Curmei, timpul planificat pentru finalizarea lucrărilor este de 36 luni şi 12 luni pentru perioada de notificare a defecțiunilor (perioada de garanție). „Această companie are deja experiență în Republica Moldova. A îndeplinit două contracte de reparare a circa 50 de km de drum. Sperăm că aceste contracte vor fi realizate cu aceeași responsabilitate”, a afirmat Gheorghe Curmei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram