‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎntreprinzătorii agricoli sunt obligați să procure Registrul de evidență a zilierilor. Iată cât costă...

Întreprinzătorii agricoli sunt obligați să procure Registrul de evidență a zilierilor. Iată cât costă acesta

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Inspectoratul de Stat al Muncii atenționează întreprinzătorii agricoli, care beneficiază de lucrări cu caracter ocazional, că trebuie să țină un Registru de evidență a zilierilor, care se eliberează contra cost de către Inspecţia teritorială de muncă, la prețul de 26 lei 40 bani.

Registrul de evidenţă a zilierilor poate fi achiziționat în urma efectuării transferului mijloacelor financiare prin instituțiile bancare. Virând suma respectivă, în baza dovezii de achitare, Registrele de evidenţă a zilierilor vor fi eliberate de către Inspecția teritorială de muncă în raza căreia se află unitatea economică. Rechizitele bancare privind transferul mijloacelor financiare pentru procurarea Registrului de evidenţă a zilierilor pot fi consultate aici.

Amintim că, Legea privind exercitarea unor activităţi necalificate, cu caracter ocazional, desfăşurate de zilieri este în vigoare din data de 2 septembrie. Aici găsiți un material publicat anterior de Agrobiznes în care sunt menționate principalele prevederi.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›