Prima apariție a președintelui Dodon după accidentul în care a fost implicat: O perioadă de timp va fi nevoie de supravegherea medicilor

Președintele Igor Dodon a postat astăzi un video de la o ședință operativă privind situația din țară, în care apare pentru prima dată după accidentul  rutier în care a fost implicat. În imaginile video postate pe pagina sa de Facebook președintele apare cu o vânătaie pe față.

Șeful statului a menționat că o perioada de timp va avea nevoie de  supravegherea medicilor.

„În mod repetat, aduc sincere mulțumiri tuturor pentru urările de bine şi înţelegere faţă de mine şi rudele mele. Cu regret, o perioadă de timp va fi nevoie de supravegherea medicilor.

Cred că ar trebui cu toţii să tragem concluziile de rigoare din situaţia creată şi mereu să ţinem cont de faptul că atitudinea etică, umană trebuie să predomine asupra tentaţiei de a manifesta pasiuni şi preferinţe politice, oricare sunt ele”, a scris Igor Dodon.

Amintim că, duminică, 9 septembrie, președintele Igor Dodon a fost implicat într-un grav accident de circulație, din care a scăpat nevătămat. Accidentul rutier s-a produs pe traseul Strășeni – Călărași.

Șeful statului se afla în vehiculul care a fost lovit lateral de un camion. Împreună cu el în mașină se afla mama sa și unul dintre cei trei fii. Inspectoratul General de Poliției a anunțat ă a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest accident.

Fostul purtător de cuvânt al șefului statului Ion Ceban a declarat că președintele Igor Dodon ar avea probleme la coloana vertebrală, iar mama sa a suportat deja o primă intervenție chirurgicală. Potrivit lui, președintele a evitat să dezvăluie detalii despre consecințele accidentului pentru a nu pune accent pe starea sa.