Ford Transit facelift debutează cu propulsie hibridă la sfârşitul lunii septembrie

Ford își consolidează poziția de lider de pe piața europeană de vehicule comerciale prezentând cea mai nouă generație de modele dintr-o familie Transit electrificată și mai conectată ca niciodată. Premiera maşinilor va avea loc la Salonul de Vehicule Comerciale care are loc la Hanovra, Germania, între 20 și 27 septembrie 2018.

Noul Transit – productivitate mărită, eficiență mHEV

Noul Transit facelift din a şaptea generaţie, cu capacitatea de două tone, va oferi în momentul lansării sale, care va avea loc la mijlocul anului 2019, motorizări mai eficiente, o sarcină utilă mai mare, conectivitate integrată și tehnologii avansate dedicate șoferilor, alături de un design nou pentru partea frontală și de un interior complet reînnoit care oferă spații suplimentare de depozitare.

Pe lângă motoarele diesel EcoBlue de 2.0 litri îmbunătățite, care oferă costuri reduse de utilizare, clienții noului Transit vor putea să opteze pentru tehnologia mild-hybrid “mHEV” cu baterie de 48 de volți pe versiunile cu transmisii manuale, ceea ce va crește și mai mult eficiența acestor vehicule în special în zonele urbane. Sistemul mHEV captează energia generată de decelerare într-o baterie litiu-ion de 48 V și o utilizează pentru a ajuta motorul și a alimenta sistemele electrice auxiliare ale mașinii.

Transit Custom PHEV – zero emisii și zero probleme de autonomie

Inovatorul Ford Transit Custom PHEV, prezentat anul trecut în calitate de prototip, va deveni acum model de serie şi va oferi un sistem hibrid avansat care își propune să aibă autonomie electrică cu emisii zero de până la 50 de kilometri, venind echipat cu multipremiatul motor pe benzină 1.0 EcoBoost în rol de prelungitor al autonomiei.

Motorul EcoBoost alimentează bateriile integrate la bord atunci când șoferul trebuie să parcurgă distanțe mai lungi între încărcările la priză sau stații speciale, oferindu-le operatorilor un nivel excepțional de eficiență și flexibilitate alături de o autonomie totală de peste 500 de kilometri.

Expusă în versiunea finală de producție la Hanovra, versiunea PHEV a lui Transit oferă un pachet compact de baterii litiu-ion răcite cu lichid, care este situat sub podeaua zonei de încărcare, ceea ce permite conservarea întregului spațiu dedicat mărfurilor prezent pe versiunea standard a acestei furgonete.

Vehiculul oferă designul interior complet nou care a debutat pe cel mai recent Transit Custom, plusând cu informații, inclusiv afișaje dedicate pentru varianta PHEV.

Ford Telematics și Ford Data ajută managerii de flote să-și monitorizeze vehiculele

Ford va mai anunţa la Hanovra două soluții conectate, dedicate flotelor de vehicule utilitare și care au fost dezvoltate “in-house” de divizia Ford Smart Mobility. Aceste produse au fost create cu ajutorul unui complex de informații adunate din cadrul flotelor de diferite mărimi care activează în mai multe industrii, dar și cu expertiza avansată Ford în ceea ce privește vehiculele și datele telemetrice generate de acestea.

Ford Telematics le va propune operatorilor de flote o aplicație web care oferă soluții ce ajută profesioniștii să îmbunătățească gradul de utilizare al vehiculelor, să maximizeze disponibilitatea vehiculelor, să scadă costurile de utilizare și să coordoneze șoferii. Separat, Ford Data Services le va oferi operatorilor de flote opțiunea de a lucra îndeaproape cu propriii colaboratori din zona serviciilor pentru a accesa informații OEM despre vehicule – transmise de mașini direct în cloud – pentru a-și crea propriile soluții personalizate de management pentru flote.

Noul Ranger Raptor debutează în forță la Hanovra

După spectaculosul debut în cadrul târgului digital Gamescom de la Koln, noul Ranger Raptor își face debutul la Hanovra în fața unei audiențe specializate pe zona auto. Dezvoltat de Ford Performance și dedicat adevăraților fani ai off-road-ului, acest pick-up va fi disponibil pentru clienții europeni la mijlocului anului 2019 și va fi motorizat cu o versiune Bi-turbo a motorului diesel EcoBlue de 2.0 litri, care dezvoltă 213 CP și un cuplu de 500 Nm.

Prezența impresionantă generată de dimensiunile impozante și de designul exterior extrem este sprijinită de un șasiu unic dezvoltat de Ford Performance și optimizat pentru șofat la limită în off-road și de capacități care-i permit lui Ranger Raptor să atace orice fel de suprafețe de rulare.

Vezi detalii: (video) Noul Ford Ranger Raptor a fost prezentat în Europa şi din 2019 poate fi comandat şi în Moldova

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/