(video) Cum doi tineri au intrat pe Nurburgring cu un Daihatsu şi au evitat ca prin minune un accident

Să conduci pe Nurburgring nu este un joc! Şofatul într-o maşină “incompatibilă” cu circuitele poate prezenta un pericol serios de accidente. O situaţie de acest gen a surprins-o autorul canalului Racingfun Nordschleife şi în imagini vedem cum doi tineri care au venit să se distreze au avut norocul de a nu ajunge la spital.

Vizitatorii rulau cu un hatchback Daihatsu Cuore şi în una dintre curbe a fost la un pas să se răstoarne după ce s-a aplecat pe o parte. Din fericire corpul maşinii s-a stabilizat şi cele două roţi ridicate în aer au revenit pe asfalt.

Totuşi, automobilul vechi a fost avariat grav: au avut de suferit roţile, suspensia şi parbrizul.

Vezi şi: (video) O oră pe Nurburgring. Compilaţie din peste 130 de accidente care au avut loc din 2011 şi până în prezent

Cel mai bun “save” din 2017, am spune că a fost realizat cu succes de motociclistul James Hillier, care în timpul unei curse pe insula britanică Man a reuşit să menţină echilibrul motocicletei sale după o săritură cu viteză mare într-o curbă.

De obicei, în apropiere de acest viraj, motocicliştii circulă cu aproximativ 290 de km/h.

Vezi şi: (video) Te bagă în sperieţi. Un motociclist reuşeşte să scape de o căzătură la peste 250 de km/h

Vezi şi: (video) „Save” incredibil. Cum un pilot a evitat un accident după un derapaj la 90 de grade

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/