Colorează-ți această toamnă cu cele mai frumoase evenimente. Unde poți merge în ziua de marți, 11 septembrie

Garon Piceli

Un nou început de săptămână înseamnă experiențe noi și momente frumoase. Colorează-ți această toamnă cu cele mai frumoase evenimente, alături de oamenii dragi. Echipa #diez îți vine în ajutor cu câteva recomandări pentru ziua de marți, 11 septembrie.

#Lacul Lebedelor

Începe săptămâna cu un moment artistic la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Dirijor- Oleksiy Baklan(Ucraina), Libretul: Vladimir Berghicev şi Vasilie Gheltzer, Coregrafia: Marius Petipa şi Lev Ivanov, Redacţia: Constantin Sergheev Rusia, Scenografia: Veceslav Ocunev.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Madame Bovary

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert.

„Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă.
Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață.”

Mai multe detalii găsești AICI!

#Concursul de Discursuri Improvizate și Povești Incredibile

Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca și tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

„Dragi membri și simpatizanți ai clubului Top Toastmasters Chișinău, la începutul acestei toamne vă așteptăm la o seară plină de povești și voie bună .Concursul de Discursuri Improvizate și Povești Incredibile, care va avea loc pe data de 11 septembrie 2018. Concursul se organizează la nivel de club , iar membrii care vin ședință de ședință și își dezvoltă abilități de comunicare, astăzi au ocazia de a ne demonstra acest lucru prin povești incredibile și improvizări de excepție”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Moldova – Belarus | Liga Națiunilor

În această toamnă, Echipa Naţională de Fotbal a Moldovei sub conducerea antrenorului Alexandru Spiridon va juca la Chișinău 3 meciuri în cadrul Ligii Națiunilor, o competiţie nou-înfiinţată de UEFA.

11 septembrie, ora 21.45, Stadionul Zimbru va găzdui meciul dintre echipele naționale ale Moldovei și Belarus.

Mai multe detalii găsești AICI!

#ALPHA 3D

Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Zeta este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni se sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare. În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, Alpha, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente