Oficiul Național Erasmus+ lansează o nouă ediție a campaniei naționale de informare: „Și eu sunt Erasmus+”

resised_1

Oficiul Național Erasmus+ lansează o nouă ediție a campaniei naționale de informare, dedicată studenților și staff-ului universitar din Republica Moldova. Noua ediție va fi lansată miercuri, 19 septembrie 2018, ora 14.00, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Nouă ediție a campaniei naționale de informare se va desfășura în acest an sub genericul „Și eu sunt Erasmus+”, și va începe cu o sesiune dedicată exclusiv studenților.

Participanții la eveniment vor avea posibilitatea să afle din prima sursă, care sunt modalitățile și condițiile pentru a accesa oportunitățile disponibile pentru studenți în cadrul Acțiunii-cheie KA107 (mobilitate de studii, stagii de practică), dar și cum pot aplica la un program de masterat finanțat de Programul Erasmus+, după obținerea diplomei de licență.

În cadrul evenimentului, vor fi împărtășite experiențe ale Alumnilor Erasmus+, care au beneficiat de studii peste hotare. Departamentele de relații internaționale din cadrul a mai multor universități din capitală vor fi invitate pentru a prezenta ofertele de mobilitate disponibile în anul academic curent.

Evenimentul din Chișinău, va fi urmat de întâlniri cu studenții de la universitățile din Bălți, Cahul și Comrat, dar și cu staff-ul universitar. Pentru detalii privind sesiunile de informare ulterioare, urmăriți site-ul oficial ErasmusPlus sau pagina de Facebook.

Campania anuală de informare, organizată de către Oficiul Național Erasmus+ în Moldova, are scopul de a prezenta oportunitățile Programului Erasmus+ în rândul studenților și staff-ului universitar din Republica Moldova, precum și de a promova internaționalizarea studiilor, mobilitatea și schimburile de experiență pentru studenți și cadre didactice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente