15:58:24 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Poliția a ÎMPUȘCAT mortal un bărbat în sectorul Botanica: Amenința că își omoară copiii și ar fi rănit cu cuțitul un polițist

Social 10.09.2018 16:01 Vizualizări4823 Autor: Ziarul National
VIDEO // Poliția a ÎMPUȘCAT mortal un bărbat în sectorul Botanica: Amenința că își omoară copiii și ar fi rănit cu cuțitul un polițist
Poză simbol


Un bărbat originar de la Telenești a fost împușcat de oamenii legii, astăzi, într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei, iar acesta s-a stins în scurt timp la Spitalul de Urgență.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, a declarat în cadrul unui briefing de presă că polițiștii au mers în apartamentul de la Botanica să efectueze percheziții, bărbatul fiind bănuit de huliganism și furt de documente.

Bărbatul a refuzat categoric să deschidă ușa și a amenințat că își omoară cei doi copii, concubina și soacra acestuia care se aflau în aceeași locuință.


„Eu tai și copil, și tot. Eu am dreptul. Aceștia-s copiii mei”, striga bărbatul de la geam, se arată în imaginile video făcute publice de Poliție.

Pânzari spune că la fața locului au fost chemați angajații de la „Fulger” și s-a luat decizia de a intra cu forța în acel apartament „pentru a salva ostaticii”.

Bănuitul ar fi opus rezistență, avea un cuțit și o sabie la el, cu care ar fi rănit un polițist. Oamenii legii ar fi fost nevoiți să tragă dintr-o armă de foc, iar bărbatul a fost rănit. În scurt timp, acesta a decedat la spital.

Alexandru Pânzari spune că nici copiii și nici cele două femei nu au avut de suferit și li s-a acordat asistență psihologică.

Potrivit șefului Poliției, bărbatul fusese anterior judecat de șapte ori, era foarte violent, acesta automutilându-și o mână în semn de protest atunci când se afla, acum câțiva ani, într-un penitenciar.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md