/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Detalii despre șoferul care a fost implicat în accidentul rutier cu coloana prezidențială

10 septembrie 2018, ora 15:48

Potrivit unui comunicat, la volanul camionului, Prepeliță D. implicat în accidentul dat este angajat în calitate de șofer la Floreni SRL din iunie 2017 și posedă o experiență în șoferie de peste zece ani. Pe parcursul activității sale și-a onorat obligațiile de serviciu cu sârguință, fără abateri disciplinare.

„La data de 9 septembrie 2018 șoferul a fost admis în tură conform itinerarului stabilit, cu respectarea procedurilor legale. Automobilul era în stare funcțională bună. În momentul impactului șoferul se întorcea de pe rută spre sediul companiei”, se spune în comunicatul companiei.

Tot acolo se precizează că șoferul este internat la spital, starea sănătații acestuia fiind satisfăcătoare. Conform rezultatelor expertizei efectuate, șoferul nu era în stare de ebrietate alcoolică.

În același timp, conducerea companiei își exprimă sincerele regrete pe marginea cazului dat Domniei Sale Președintelui Republicii Moldova Igor Dodon și membrilor familiei sale, care au avut de suferit în urma accidentului rutier, precum și colaboratorilor SPPS. De asemenea, compania Floreni SRL declară disponibilitatea în colaborarea cu organele de drept, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram