14:55:17 18.04.2024
Stiri

Spiridon mai crede că naționala noastră poate câștiga grupa din Liga Națiunilor, chiar dacă Luxemburgul ne-a UMILIT cu 4-0: „Meciul cu Belarus este DECISIV”

Sport 10.09.2018 15:40 Vizualizări1838 Autor: Ziarul National
Spiridon mai crede că naționala noastră poate câștiga grupa din Liga Națiunilor, chiar dacă Luxemburgul ne-a UMILIT cu 4-0: „Meciul cu Belarus este DECISIV” fmf.md


Selecționerul Alexandru Spiridon, căruia fanii echipei naționale i-au cerut demisia după eșecul de 0-4 în fața Luxemburgului, este convins că echipa sa încă poate prinde locul întâi în Grupa 2 din Liga D a Ligii Națiunilor. Acesta spune că în joc mai sunt 15 puncte și că meciul de mâine cu Belarus este decisiv în perspectiva accederii în etapa următoare a turneului.

„În primul rând, le cer scuze suporterilor pentru înfrângerea cu Luxemburg. Din nefericire, a fost un accident rușinos, dar lupta în grupa noastră continuă. Mai sunt în joc 15 puncte. Sper că în meciurile rămase vom arăta potențialul nostru. Așa cum credeam înaintea acestui turneu în șansele noastre, așa cred și în continuare. Până în minutul 35 am jucat foarte bine. Am avut patru ocazii de gol – două prin Evgheni Cociuc și câte una prin Alexandru Dedov și Alexandru Antoniuc. Primul șoc a venit după ce un fundaș advers a marcat după o lovitură de colț. În repriza secundă a venit și greșeala unui jucător de-al nostru, iar gazdele au marcat pentru 2-0. După acest gol nu ne-am mai revenit”, a recunoscut Spiridon, în cadrul unei conferințe de presă cu prilejul meciului de mâine cu Belarus.

Potrivit selecționerului, cel de-al doilea meci din Liga Națiunilor, în compania Belarusului, este decisiv pentru naționala noastră: „Naționala nu a mai câștigat un meci aficial de patru ani. Din păcate, nici cu mine pe bancă nu a înregistrat nicio victorie. Dacă nu vom câștiga cu Belarus, atunci șansele noastre vor fi minime”.

Acesta a lăudat naționala Belarusului, care a reușit să câștige cu 5-0 în fața celor din San Marino și s-a jeluit că practic nu are în lot atacanți. „Eu caut în permanență tot felul de variante. Același Radu Gânsari nu este atacant. Mă voi gândi cine ar putea juca în atac mâine. Avem și un campionat nu prea puternic. Avem doi atacanți tineri care își așteaptă rândul. E vorba de Vitalie Damașcan, pe care l-am chemat de la naționala de tineret, și Ion Nicolaescu. Mai am timp să mă gândesc cine va fi titular mâine în linia ofensivă”, a precizat Spiridon.

Meciul dintre naționala R. Moldova și Belarus va avea loc mâine pe stadionul „Zimbru”, începând cu ora 21.45. Spiridon speră că suporterii vor veni în număr mare la meci, chiar dacă e conștient că aceștia sunt foarte supărați pentru rezultatul rușinos cu Luxemburg.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md