17:22:03 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Un deputat rus, prieten de-al lui Dodon, leagă accidentul șefului statului de ASASINAREA lui Zaharcenko. „Este un RĂZBOI împotriva lumii ruse”

Politică 10.09.2018 09:40 Vizualizări3308 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un deputat rus, prieten de-al lui Dodon, leagă accidentul șefului statului de ASASINAREA lui Zaharcenko. „Este un RĂZBOI împotriva lumii ruse”


Deputatul rus Oleg Poholkov, cel care a participat la un chef de anul trecut la Reședința prezidențială de la Condrița, este convins că accidentul cu implicarea șefului statului, Igor Dodon, nu ar fi întâmplător și este parte a „unui război hibrid împotriva lumii ruse”.

Acesta spune că în ultima perioada au fost prea multe întâmplări cu implicarea unor politicieni proruși.

„Cortegiul prietenului meu Igor Dodon a fost implicat într-un accident grav. Sunt sigur că e vorba de o tentativă de omor. Camionul a ieșit pe contrasens și a lovit mașina președintelui, care s-a răsturnat de câteva ori. Putem spune că a fost o întâmplare, dar prea multe coincidențe s-au produs pentru lumea rusă în ultimele două săptămâni”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

CITIȚi și VIDEO, FOTO // Președintele Dodon se ține de DISTRACȚII la Condrița: Imnul Rusiei, pahare pline și șeful statului în rol de șofer prin pădure

Deputatul rus amintește de atentatul împotriva liderului separatist din Donbas, Alexandr Zaharcenko, dar și de accidentul rutier în care a decedat prim-ministrul Abhaziei.

„A fost ucis Zaharcenko, iar alaltăieri a murit într-un accident premierul Abhaziei, Ghenadi Gagulia. Mașina a ieșit, la fel, pe contrasens. Am impresia că împotriva noastră se poartă un război hibrid și cineva a ridicat miza”, a adăugat acesta, fără a spune cine ar fi interesat de un asemenea scenariu halucinant.

Menționăm că și unii reprezentanți ai PSRM au avansat ipoteza că, prin accidentul de ieri, s-a încercat uciderea lui Igor Dodon. Deocamdată, organele de drept nu au venit cu o reacție la aceste declarații.

Pe de altă parte, colegii șoferului autodubiței de la „Avicola Floreni” vorbesc despre „un accident stupid”, după ce microbuzul din fața mașinii lui a frânat brusc, speriat de cortegiul prezidențial, iar primul a derapat de pe carosabilul umed.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md