Jose Mourinho dezvăluie motivul pentru care Messi nu va ajunge în Premier League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, a declarat, în conferința de presă premergătoare meciului din prima etapă a Premier League, cu Swansea, că marile vedete ale lumii nu sunt atrase de campionatul englez și susține că „doar trei cluburi din lumea asta au puterea de a spune: Nu vindem! Este vorba de Real Madrid, Barcelona și Bayern Munchen”.

Antrenorul portughez susține că sunt o mulțime de jucători interesanți pentru marile cluburi engleze, dar care sunt foarte greu sau imposibil de adus. „Există echipe interesate de Thomas Muller? Bineînțeles! Putem să-l aducem în Anglia pe Thomas Muller de la Bayern? Nu cred. Îl vrea cineva pe Messi? Bineînțeles. Îl putem aduce? Nu cred”, a declarat Jose Mourinho.

În aceste condiții, alternativele, pentru Jose Mourinho, sunt următoarele două: „Ori aducem jucători tineri talentați, înainte să ajungă la altă echipă mare, ori să profităm de faptul că un mare jucător e frustrat pentru că nu joacă destul”. Așa au ajuns în Premier League fotbaliști precum Aguero sau Hazard, respectiv Alexis Sanchez sau Cesc, susține lusitanul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...